2011. szeptember 24., szombat

Történet ismertető

Nah, csak most jutott eszembe, hogy írnom kéne valamit, a történetről.
Nah, most ne várjatok tőlem nagy dolgot, mert mindjárt leragad a szemem l:)


"Az énekes az asztal felé görnyedve, fejét a kezében tartva könyökölt a szobájában egy papírlap fölé és elgondolkodva nézett maga elé. Nem volt rajta smink, a haja kócosan hullott a szemébe. Egyszerűen nem tudott mit kezdeni az érzéssel ami egyre jobban elhatalmasodott rajta, nem tudta megfejteni, megfogalmazni azt, hogy milyen állapot uralkodott rajta.
Felsóhajtott és a lapot összegyűrve a háta mögé dobta. Mért is gyűrte össze? Hiszen még teljesen új volt, egy tintafolt sem éktelenkedett rajta. Nem csoda, hiszen miről is tudna írni, Semmi nem jutott az eszébe. Vagyis igen, rengeteg dolog kavargott benne, de nem álltak össze értelmes gondolattá, amit dalba lehetne önteni.Fel állt és oda ment egy szekrényhez. Találomra levett egy könyvet. Barna bőrkötésű Piros madzag rajta könyvjelzőnek. A borítón se cím, se szerző. Kinyitotta, és már tudta is miért. Üres volt. Ez egy napló. Vajon mi lenne, ha elkezdene írni bele? Valószínűleg semmi. De mégis vissza ült az asztalhoz, és írni kezdett.


Kedves naplóm!


Esik az eső...."




Na pusszancs kotonkáim, Ennyi egy napra bőven elég is volt nekem. Jó ét :)

5 megjegyzés:

  1. LÁJK!A naplós twc-ket én is csípem, egyszer akartam írni én is. Szóval cool hamar hozd a kövit!

    VálaszTörlés
  2. Oké, októberben hozom :D
    Adddig szenvedetek >:D

    VálaszTörlés
  3. Szió! nagyon tetszik a lap. A történet ismertető teljesen megfogott. Nagyon kíváncsi lettem :)

    VálaszTörlés
  4. szia :) eddig nagyon jó, tetszenek a képek is, a történetismertető pedig nagyon kíváncsivá tett, mi is lesz Billel majd :)
    kíváncsivá tettél :)
    puszillak ^^)

    VálaszTörlés